Obiceiuri care ne pot afecta frumusetea

Ups, asta da subiect de care sa poti discuta muultaaa vreme. Se pare ca ceea ce facem noi zilinic cu parul, pielea sau tenul nostrum sunt niste obiceiuri ce ne pot dauna frumusetii.

Fiti atente, fetelor. Am pregatiti pentru voi o lista de obiceiuri proaste de care trebuie sa ne desprindem, daca vrem sa stralucim.

Deocamdata va prezint numai doua dintre ele. Pe restul le gasiti AICI, detaliate.

1.Consumi mult lapte

Ca să fie clar, nu trebuie să renunți complet la acesta, dar trebuie să știi care sunt consecințele unui consum abuziv de lapte. În lapte există anumiți androgeni, care provoacă o activitate intensă a glandelor sebacee. În rezultat, se produce mai mult sebum ce duce la astuparea porilor, tenul arată mai gras și mult mai oboist. Daca te lupți cu aceste lucruri, renunță la lapte și vei vedea diferența.

consum-lapte

2.Folosești cremă protectoare doar pentru față

Multe femei s-au obișnuit să folosească cremele de față cu factor de protecție, dar au uitat complet de mâini. De fapt, mâinile sunt cele mai expuse la factorii externi, îmbătrânesc cel mai repede și iși pierd din fermitate, razele UV pot crea pete și riduri pe piele.  E timpul să cauți o cremă de mâini cu factor de protecție, mai ales dacă conduci mult. Vara folosește cremă de protecție și pe gît și decolteu.

Stiati de asa ceva?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s