Machiaj strident pentru 2017

Întotdeauna am fost preocupata de noile trend-uri de cum trebuie sa arate un machiaj care sa ma si scoata in evidenta. Ei, bine, din cate am observat, anul 2017 vine cu ceva trend-uri ciudate in materie de machiaj. Se pare ca se poarta machiajul strident. Cel smookye eyes. Poate ca este putin cam mult. Nu? Buzele se vor a fi cat mai colorate, iar din stilul natural nu a mai ramas NIMIC. Cu toate acestea, doamnele si domnisoarele se declara incantate fata de aceste tendinte de frumusete.

Vreau sa iti prezint doua tendinte ciudate de frumusete. Sa vedem cu care ai fi de accord si care crezi ca este pe stilul tau!

Smokey eyes colorați

Uită de trend-ul clasic smokey eyes cu mult negru și auriu! În 2017, scoate-ți ochii în evidență adăugând o nuanță de albastru sau violet. De asemenea, pentru un machiaj smokey eyes colorat, poți opta și pentru nuanțe de verde închis mai degrabă decât negru, căci verdele va evidenția mai mult culoarea ochilor tăi. Crezi că ţi s-ar potrivi un astfel de machiaj?

smookey-eyes

Fard curcubeu

Fie ca sunteți fani sau nu, există o mulțime de culori în care puteți investi în acest an. Deși pleoapele colorate sunt mai potrivite pentru sezoanele de primăvară / vară, în realitate, ele dau viață ținutelor pe care le purtați, indiferent de anotimp.

fard-curcubeu

În 2017 nu ar trebui să ai nici o mustrare în ceea ce privește unele culori îndrăznețe, pasteluri sau chiar unele nuanțe metalice.

Vă pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s