Sfaturi şi tendinţe în alegerea costumului de baie, dacă ai sânii mici

Vara şi-a intrat în drepturi, iar cheful de plajă reapare. Din când în când este bine să îi mai dăm câte un refresh. Alegerea costumului de baie implică ceva timp de gândire pentru ca decizia să fie una cât mai potrivită.

Fetelor, am găsit un articol foarte interesant în urma căruia am aflat că, desi, nu aveţi un corp de invidiat şi aveţi, de pildă, sânii mici nu ar trebui să vă faceţi atât de multe griji în ceea ce priveşte alegerea costumului vostru de baie. O soluţie se găseşte si pentru voi dacă ştiţi ce anume să cautaţi. Din când în când este ok dacă mai aplecaţi urechea şi la sfatul stiliştilor, . Au şi ei dreptatea lor ..:)

Dacă ai sânii mici, atunci ei necesită mai puţin suport, motiv pentru care puteţi căuta modele de costume de baie care au o acoperire minimă şi diverse detalii: ornamente pentru a da iluzia unui bust mai mare, volane.  Poţi opta pentru sutienele cu formă de triunghi crează iluzia de sâni mai mari, la fel o fac și sutienele cu imprimeuri îndrăznețe, cu modele deosebite sau cu volănașe. O altă soluție pentru a crea impresia că ai sânii mai mari sunt sutienele cu push-up, care pot fi găsite și la costume de baie.

costum-de-baie-81

Partea bună pentru faptul că ai un bust mic este că poţi purta sutiene fără bretele şi fără burete. Astfel bronzul va fi mai uniform şi te vei simţi şi mult mai atrăgătoare.

Aşa că ţineţi cont de tendinţele fiecărui an şi sezon atunci când optaţi pentru mersul la plajă. Cu siguranţă anumite sfaturi vă vor fi de mare ajutor atunci când vă doriţi să fiţi cât mai atrăgătoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s