Cele mai bune tratamente de regenerare a genelor cu ulei de ricin

Ce femeie nu îşi doreşte gene lungi şi dese? Eu una vreau pentru că mama natură nu m-a înzestrat cu ele. 😛

Foarte bun pentru fortificarea rădăcinii firelor de păr şi pentru regenerarea şi hidratarea genelor este uleiul de ricin. Sigur aţi auzit de el. Am mai scris şi eu despre beneficiile pe care le aduce corpului, dar azi vreau să vă prezint 2 tratamente speciale pentru creşterea genelor. Folosit simplu sau combinat cu alte ingrediente, uleiul de ricin ajută genele chiar după numai câteva aplicări.

ingrijire_gene_ulei_ricin

Iată ce tratamente poţi încerca pentru a avea gene de invidiat:

– Tratament cu ulei de ricin şi ceai verde: amestecă într-o sticluţă o linguriţă de ulei de ricin cu două linguriţe de ceai verde şi aplică soluţia pe gene cu peria de mascara în fiecare seară. Las-o să acţioneze toată noaptea, şi spală ochii cu apă călduţă dimineaţa. (Peria de mascara trebuie curăţată foarte bine cu apă călduţă înainte de fiecare aplicare).

– Tratament cu ulei de ricin şi ulei de migdale: amestecă o linguriţă de ulei de ricin cu o linguriţă de ulei de migdale. Toarnă soluţia pe două dischete şi aplică-le pe gene. Stai aşa, întinsă pe spate, câteva minute, apoi clăteşte ochii cu apă călduţă.

Fie că alegi primul sau al doilea tratament, sau le testezi pe ambele, acestea trebuie aplicate pentru o perioadă mai lungă de timp pentru rezultate bune. Mai multe tratamente cu ulei de ricin găseşti şi aici.

Pupici! :*

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s