Revitalizarea tenului este un must primăvara!

O piele hidratată şi revigorată este obligatorie mereu, dar primăvara este şi mai importantă pentru că trecerea de la un anotimp la altul îşi pune amprenta asupra aspectului ei. Astăzi vă voi reaminti care sunt cele mai importante reguli de îngrijire pentru ca tenul vostru să fie curat şi sănătos. Luaţi aşadar aminte că:

– schimbarea vremii ne afectează tenul şi poate duce la deshidratarea lui, secreția de mai mult sebum și chiar apariția anumitor iritaţii (de la polen, praf sau mucegai). Acum, mai mult ca oricând, ritualul de îngrijire zilnică trebuie realizat cu mare atenţie şi cu produsele potrivite în funcţie de tipul de ten.

– nu sări peste cei trei paşi (curăţare, tonifiere şi hidratare) şi alege cu grijă cremele de faţă. Acestea trebuie să fie hidratante şi să conțină vitaminele A, D, E sau C.

– revigorează-ţi tenul şi prin prepararea de măști faciale. Mie îmi place să prepar măşti de faţă cu castravete, morcov, miere sau iaurt. Dar le poţi pregăti cu ingredientele tale preferate şi în funcţie de tipul tău de ten.

Citește şi articolul de aici pentru mai multe sfaturi şi informaţii legate de îngrijirea tenului la început de primăvară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s