Regula esențială pentru un ten frumos și radiant

Pentru a avea un ten luminos, curat și catifelat mereu este obligatoriu să respecți rutina zilnică de îngrijire a tenului: curățare, tonifiere și hidratare. Ritualul acesta de frumusețe trebuie respectat în fiecare zi, atât dimineața, cât mai ales seara.

Dimineața tenul trebuie curățat cu grijă înainte de a fi aplicat machiajul. Eu folosesc un gel de curățare, o loțiune tonică și o cremă de zi din aceeași gamă. Dacă am ochii umflați sau cearcăne, folosesc și o cremă de ochi pe care o țin la frigider.

Seara nu te pune niciodată la somn fără să te demachiezi și fără să aplici o cremă de noapte. Te sfătuiesc să folosești pentru demachierea ochilor un produs special pentru această zonă sau un ulei esențial. Spre exemplu, uleiul de cocos este foarte bun pentru demachierea ochilor. Aplică apoi o cremă de noapte pentru hidratare și catifelare.

Am testat numeroase creme și loțiuni până când le-am descoperit pe cele care îmi fac pielea feței să se simtă bine, să fie hidratată și elastică. De aceea te sfătuiesc și pe tine să folosești doar produse potrivite pentru tipul tău de ten. Mai multe detalii despre îngrijirea tenului aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s